Vegetarisk kost och viktnedgång

Många av oss är på jakt efter att tappa kilon och ett sätt du kan göra det på är genom att gå över till vegetarisk kost. Mycket vegetarisk mat är näringsrik och nyttig i jämförelse med kött. Det är faktiskt dubbelt så enkelt att gå ner i vikt med en vegetarisk kosthållning, samtidigt som det är bra för dig som lider av typ 2-diabetes.

Ta hjälp av en coach

Även om du väljer att lägga om din kost kan det vara klokt att ta hjälp av någon som är erfaren inom hur en hälsosam livsstil ser ut. Med en onlinecoach kan alla få hjälp med sin förändring, utan att ens behöva lämna sitt hem. En god kosthållning påverkar inte bara vikten utan även vårt mentala mående och balans. Det är viktigt att vara nöjd med sig själv.

Vegetariskt protein

Det finns en mängd olika typer av vegetariskt protein och några av dem är nyttigare än andra. Kikärter är fulla av protein och kan enkelt ersätta köttet i grytor. Tofu, som framställs av sojabönor, är också ett perfekt substitut till kött. Det fungerar både på grillen och i grytor då det har en väldigt neutral smak. Även röda linser är utmärkta att ersätta köttet med.