Bra hjälpmedel inom restaurangbranschen

För dig som driver restaurang så finns det nu många enkla och digitala lösningar. Det här gör i sin tur att arbetet blir så mycket lättare och sparar tid till att göra annat som du hellre lägger din tid på.

Fördelarna med ett webbaserat personal- och lönesystem är att du får du kontroll över dina anställda, deras löner, scheman och tidsrapportering. Det är både användarvänligt och smidigt, du kan hitta hjälpen på nätet.

Digitala lösningar

Tidsrapportering

Med hjälp av en smart stämpelklocka missar därför dina anställda aldrig att registrera en stämplad tid eller frånvaro. De kan enkelt godkänna sina tider genom ett knapptryck och får direkt notiser vid avvikelser i appen.

Schema

Du lägger enkelt scheman utifrån era förutsättningar och du bestämmer själv när ett schema blir publicerat. Genom den här funktionen lägger du smidigt till lediga pass för din personal. På så vis kan dina anställda enkelt byta pass med varandra när de önskar.

Löner

Att göra löner tar ofta upp mycket tid. Med hjälp av personalkollen så sker det här automatiskt och det är tryggt och effektivt. Utifrån scheman och tidsrapportering samlas alltså underlag för löner och de slutliga lönerna är bara några få knapptryck bort. Genom detta system så får du färdiga rapporter och bokföringsunderlag och personalen får sitt lönebesked skickat direkt i appen.